tandarts,angst,lachgas,behandeling,Amersfoort,Bunschoten,Nieuwland,gebit,mondzorg

Welkom bij Tandheelkundige Kliniek Helder

U wilt een betrouwbare, ervaren en prettige tandartspraktijk voor uzelf of uw kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle tandheelkundige behandelingen, orthodontie (beugels), implantologie en esthetische tandheelkunde. Mensen met angst voor de tandarts kunnen wij goed helpen dankzij onze behandelingen met lachgas. Wij hanteren ruime openingstijden.

Naar inhoud

Bang voor de tandarts?

Angst voor de tandarts? Dat is tegenwoordig echt helemaal niet meer nodig. Dankzij moderne technieken en behandelmethoden kunnen alle behandelingen vrijwel pijnloos worden uitgevoerd. Bij zeer angstige patiënten, of patiënten met een lichamelijke of verstandelijke beperking, is het mogelijk om met lachgas te werken. Dit leidt tot een ontspannen gevoel. Angstige patiënten voelen zich tijdens de behandeling relaxed, terwijl zij alles wel bewust meemaken. Een prima manier om te wennen aan een behandeling. Vaak neemt de angst zo sterk af, dat daarna een behandeling zonder lachgas mogelijk is.

Bekijk hier de tarieven.

 

algemene tandheelkunde, bang voor de tandarts, angst tandarts, tandarts bunschoten, tandarts spakenburg, ortho bunschoten, ortho spakenburg,
tandarts amersfoort, ortho amersfoort,
tandarts zwartebroek, ortho zwartebroek.