tandarts,gebit,kliniek,Amersfoort,Bunschoten,Nieuwland,preventie,mondhygiënist,orthodontist,beugel,

Welkom bij Tandheelkundige Kliniek Helder

U wilt een betrouwbare, ervaren en prettige tandartspraktijk voor uzelf of uw kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle tandheelkundige behandelingen, orthodontie (beugels), implantologie en esthetische tandheelkunde. Mensen met angst voor de tandarts kunnen wij goed helpen dankzij onze behandelingen met lachgas. Wij hanteren ruime openingstijden.

Naar inhoud

Algemene tandheelkunde

Een goed gebit is belangrijk om goed te kunnen kauwen en spreken. Een gezond en mooi gebit is daarnaast ook een prachtig visitekaartje. Het voorkomen van klachten is altijd beter dan genezen. Preventie staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Door elk half jaar een bezoek aan onze kliniek te brengen, voorkomt u dat u voor onverwachte verrassingen komt te staan. Uw gebit wordt goed nagekeken, schoongemaakt en gepolijst.

Voordeel van een gecombineerde afspraak
Tandartsafspraken worden zoveel mogelijk gecombineerd met uw bezoek aan de mondhygiënist of preventieassistente. De tandarts kan uw gebit beter controleren als het perfect schoon is, en het scheelt u tijd. Alle behandelingen vinden volgens afspraak en in overleg met u plaats. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent. Wij hanteren ruime openingstijden.

Bekijk hier de tarieven.

algemene tandheelkunde, tandarts bunschoten, tandarts spakenburg, ortho bunschoten, ortho spakenburg, 
tandarts amersfoort, ortho amersfoort,
tandarts zwartebroek, ortho zwartebroek. pijn kies, losse kies, tandarts helder