mondhygiëne,mondhygiënist,tandarts,tandsteen,tandvlees,Amersfoort,Nieuwland,Spakenburg,Bunschoten

Welkom bij Tandheelkundige Kliniek Helder

U wilt een betrouwbare, ervaren en prettige tandartspraktijk voor uzelf of uw kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle tandheelkundige behandelingen, orthodontie (beugels), implantologie en esthetische tandheelkunde. Mensen met angst voor de tandarts kunnen wij goed helpen dankzij onze behandelingen met lachgas. Wij hanteren ruime openingstijden.

Naar inhoud

Mondhygiëne

De mondhygiënist geeft uitgebreide informatie over mondhygiëne, met name aan patiënten met ernstige tandvleesproblemen. Plaque en diep onder het tandvlees zittend tandsteen worden door de mondhygiënist zorgvuldig verwijderd. Bij ernstig ontstoken tandvlees (parodontitis) zal er eerst een behandelplan worden gemaakt dat met u wordt besproken. Het behandelplan wordt daarna door de mondhygiënist zelfstandig uitgevoerd. De mondhygiënist heeft een vierjarige hbo-opleiding gevolgd en berekent andere prestatiecodes dan de preventieassistente.

Bekijk hier de tarieven.

 

algemene tandheelkunde, bang voor de tandarts, angst tandarts, tandarts bunschoten, tandarts spakenburg, ortho bunschoten, ortho spakenburg,
tandarts amersfoort, ortho amersfoort,
tandarts zwartebroek, ortho zwartebroek.