Preventie – Tandheelkundige kliniek Helder

Welkom bij Tandheelkundige Kliniek Helder

U wilt een betrouwbare, ervaren en prettige tandartspraktijk voor uzelf of uw kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle tandheelkundige behandelingen, orthodontie (beugels), implantologie en esthetische tandheelkunde. Mensen met angst voor de tandarts kunnen wij goed helpen dankzij onze behandelingen met lachgas. Wij hanteren ruime openingstijden.

Naar inhoud

Preventie

In onze praktijk besteden we veel aandacht aan preventie. Om uw gebit gezond en mooi te houden kunt u zelf veel doen. Twee keer per dag nauwkeurig uw tandenpoetsen, daar begint het mee. Zo verwijdert u tandplaque en aanslag en voorkomt u gaatjes en ontstoken tandvlees. Vergeet niet om ook tussen de tanden en kiezen schoon te maken. Dit kan met verschillende hulpmiddelen, wij adviseren u graag. Door goede mondhygiëne en regelmatige controle kunnen veel problemen voorkomen worden.

De preventieassistente geeft poetsinstructie en informatie over mondverzorging en mondverzorgingsproducten. Ook voor het verwijderen van tandplaque, aanslag en tandsteen tot aan het tandvleesniveau kunt u bij haar terecht. Bij voorkeur maken wij voor u een combinatieafspraak: de preventieassistente reinigt dan eerst uw gebit, zodat de tandarts tijdens de controle uw gebit beter kan beoordelen.

Bekijk hier de tarieven.