bereikbaarheid,tandarts,Amersfoort,Bunschoten,Spakenburg,medisch centrum,Nieuwland

Welkom bij Tandheelkundige Kliniek Helder

U wilt een betrouwbare, ervaren en prettige tandartspraktijk voor uzelf of uw kinderen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Voor alle tandheelkundige behandelingen, orthodontie (beugels), implantologie en esthetische tandheelkunde. Mensen met angst voor de tandarts kunnen wij goed helpen dankzij onze behandelingen met lachgas. Wij hanteren ruime openingstijden.

Naar inhoud

Bereikbaarheid

Telefonische bereikbaarheid

Maandag t/m donderdag van 08.00 tot 17.00 en vrijdag van 8.00 tot 14.00 uur op telefoonnummer 033 2980 838.

Als onze praktijk gesloten is, kunt u het antwoordapparaat inspreken om een afspraak af te zeggen of een email sturen naar bericht@kliniekhelder.nl. Luistert u a.u.b. goed naar de instructies. ’s Avonds en in het weekend (vanaf vrijdagmiddag 14.00) kunt u voor spoedeisende hulp de Tandarts Spoedpraktijk bellen: 0900-8602.

Het kan voorkomen dat de praktijk beperkter telefonisch bereikbaar is dan hierboven staat aangegeven, bijvoorbeeld in een vakantieperiode. Luistert u in dit geval a.u.b. naar de tekst op ons antwoordapparaat.

 

Amersfoort

Bereikbaarheid met de auto

Klik hier voor een plattegrond en routebeschrijving. Er is gratis parkeergelegenheid in de direct omgeving van de praktijk. Bij het medisch centrum zijn slechts enkele parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met Stadsbus 2 (2 min lopen) , en Streekbus 76 (9 min lopen) van Syntus

Toegankelijkheid voor minder valide patiënten

De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen. Er zijn twee invalidenparkeerplaatsen bij het medisch centrum. De tandartspraktijk is gelegen op de 1e verdieping, die bereikbaar is met een lift.

 

Bunschoten-Spakenburg

Bereikbaarheid met de auto

Klik hier voor een plattegrond en routebeschrijving. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij de praktijk.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met Streekbus 76 van Syntus (Bushalte Broerswetering), 4 min lopen. Zie de website van Syntus voor de vertrektijden.

Toegankelijkheid voor minder valide patiënten

De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen.

 

Zwartebroek

Bereikbaarheid met de auto

Klik hier voor een plattegrond en routebeschrijving. Er is gratis parkeergelegenheid in de direct omgeving van de praktijk. Bij het medisch centrum zijn meerdere parkeerplaatsen.

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer is de praktijk te bereiken met bus 102 (2 min lopen) , en Streekbus 76 (9 min lopen) van RRReis

Toegankelijkheid voor minder valide patiënten

De praktijk is goed toegankelijk voor minder validen. Er zijn twee invalidenparkeerplaatsen bij het medisch centrum. De tandartspraktijk is gelegen op de begaande grond.

 

 

algemene tandheelkunde, bang voor de tandarts, angst tandarts, tandarts bunschoten, tandarts spakenburg, ortho bunschoten, ortho spakenburg,
tandarts amersfoort, ortho amersfoort,
tandarts zwartebroek, ortho zwartebroek.